Creëer de beste webshop/website 

Beschik jij over een eigen webshop of website? Dan wil je natuurlijk de beste, snelste en meest bezochte site hebben. Wat de inhoud van je website is maakt natuurlijk niet uit, maar je wilt natuurlijk de beste hebben! In dit artikel lees je een aantal tips die je kunnen helpen bij het creëren van een kwalitatief goede webshop en of website. 

Kies voor snel

Iets wat echt essentieel is, is een snelle, goed werkende site. Bezoekers haken namelijk snel af als je site te langzaam is, daarom is het van belang dat je een snelle laadsnelheid hebt van je website of webshop. De snelheid van je site valt wel iets meer onder het technische aspect, maar is zeker niet te verwaarlozen. Op basis van een aantal aspecten kun je je site sneller maken. Zo is de meest simpele de grootte van je afbeeldingen kleiner maken. Op dit aspect kun je zelf letten en dit heb je zelf in de hand. Als je iets minder technisch bent is het verstandig om (helemaal) in het begin van het bouwen van je site dit aspect uit te besteden. Hier zul je later veel profijt van hebben. Zo zijn er verschillende online marketing bureau’s die dit aanpakken. orange-juice.nl is zo’n online marketing bureau’s en bied klanten hierin veel (keuze)mogelijkheden, wat erg prettig kan zijn. Zo heb je namelijk het idee dat je veel inspraak hebt kunnen hebben en zij zullen op basis van al jouw wensen hiermee aan de slag gaan. 

Betrouwbaar

Naast snelheid wil je ook een betrouwbare website hebben. Via het Umbraco CMS kun je op een veilige en makkelijke manier jouw website betrouwbaarder maken, wat natuurlijk erg belangrijk is. Je wilt niet dat bezoekers afhaken of jou als een on betrouwbaar merk zien en Umbraco CMS helpt daarbij om de website code zo betrouwbaar mogelijk te maken.